Visites

divendres, 9 d’octubre del 2015

De vegades, quan tot és fosc, res ha canviat

   Ahir, com moltíssimes nits, vaig somiar amb tu, somio coses quotidianes que solíem fer juntes, de vegades estem xerrant a la cuina de casa, o caminem pel carrer del bracet, altres dinem amb família, fins i tot alguna vegada m'esbronques.
   
   Tot és com era abans, com era sempre, res ha canviat. 
   
   És sensacional poder somiar-te, poder tornar a veure't d'una manera tant nítida, tan real, poder escoltar la teva veu, sentir com en mirem els teus ullets blaus, poder tornar a agafar-te de les mans i notar el tacte de la teva fantàstica pell. Alguna que altre nit, ens hem tornat a fer una llarga abraçada. Tot és normal, res ha canviat. Quina meravella! Quins privilegis ens atorguen els móns de Morfeu!
   
   Quina barreja més contradictòria, tot cent per cent oníric i alhora tant real!
   
   Però com totes les coses bones, els somnis s'acaben, llavors venen aquells escassos segons inicials en els que encara mig adormida, recordo el viscut encara com a real, un breu regal, en el que encara la consciència no ha fet acte de presència.  

   Però de cop... patapam, la vida et torna a posar al seu lloc, la crua realitat torna al meu cap, i en aquell precís moment en que la raó em fa entendre que tot el viscut ha format part del món dels somnis, just en aquell precís moment,  un dolor sec, més real que mai, que surt d'enmig de l'estómac i que puja fins al cap, m'acaba de despertar del tot, per si encara em quedava algun dubte. 
És una punxada física de dolor, com una bufetada, que et torna a la vida real per fer-te entendre que res és com sempre, que tot ha canviat, i mai tornarà a ser com abans, perquè tu no hi ets.  

   Des de ja fa 7 anys, només hi ets cada dia, en els meus records, en les meves fotografies, en el meu pensament, en el meu cor i moltíssimes nits en els meus somnis.

   Ja ho va escriure Calderón de la Barca fa més de 400 anys, 

...que toda la vida es sueño,
y los sueños, sueños son.
 
   T'estimo mama i et trobo a faltar !
Ens veiem una d'aquestes nits...

5 comentaris:

  1. M'encanta tieta, hem fas tornar a veure la "yaya" tal i com era i torna a viure grans moments amb ella. No tinc paraules.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies nebodet del meu cor !!! Reviu tots els teus records amb ella i així sempre estarà entre nosaltres ! Mua ! T'estimo molt !

      Elimina
  2. todos la recordamos con mucho amor. una gran persona que ha dejado huella.
    Sus recuerdos, sus canciones, su bondad.
    eres digna de ser ser su hija y te queremos todos.
    que difícil dejar ir a quien tanto se quiere.
    te quiero primita

    ResponElimina
  3. todos la recordamos con mucho amor. una gran persona que ha dejado huella.
    Sus recuerdos, sus canciones, su bondad.
    eres digna de ser ser su hija y te queremos todos.
    que difícil dejar ir a quien tanto se quiere.
    te quiero primita

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias guapa, me emociona que todo el que la conoció la tenga en alta estima y valore la gran persona que era !!! Toda bondad y amor !

      Elimina